Eğitim Programları

Vakfımızın ana faaliyet alanlarından biri olan “Eğitim” ile ilgili çalışmalarımız,  İzmir Ticaret Odası işbirliği ile çok geniş bir yelpazede yürütülmektedir. Günümüz iş dünyasına hakim olan “Yaşam Boyu Öğrenme Felsefesi” ile,

• İzmir Ticaret Odası Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda,
  • Kanun ve mevzuatlarda yaşanan değişiklikler sonucu ortaya çıkan,
  • Ekonomi ile teknolojideki gelişmelere paralel olarak ihtiyaç duyulan,

konularda çeşitli eğitimler düzenliyoruz. Bu eğitimlerle İzmir Ticaret Odası üyelerimizin taleplerini karşılamak kadar, firmalara kalifiye eleman sağlamayı ve personel altyapılarını güçlendirmeyi, genç nüfusun istihdam olanaklarını arttırmayı da hedefliyoruz. Vakfımızın yeri olan İzmir Ticaret Odası Eski Ek Hizmet Binası Balkaner İş Hanı 4. katında 3 adet eğitim salonunda gerçekleşen eğitimlerimiz, kendini geliştirmek isteyen, geleceğine yatırım yapmak isteyen tüm katılımcılara açık olarak düzenlenmektedir.

İhtiyaç duyduğunuz eğitim konularını aşağıda iletişim bilgileri verilen danışmanımıza bildirerek bu konuda çalışma yapılmasını talep edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Eğitimleri

REKABET VE ANALİZ EĞİTİMİ