İzmir Ticaret Odası & İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı & İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Ortak Eğitim Programları

İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EKOSEM) ve İzmir Ticaret Odası arasında yapılan üçlü protokol çerçevesinde çok geniş bir yelpazede eğitim faaliyetleri yürütülmektedir. Firmalara kalifiye eleman sağlamak ve personel altyapılarını güçlendirmek yanında genç nüfusun istihdam olanaklarını geliştirmek amacıyla sunulan eğitimlerimiz kendini geliştirmek isteyen, geleceğine yatırım yapmak isteyen tüm katılımcılara açık olarak düzenlenmektedir.

Vakfımızın yeri olan İzmir Ticaret Odası Ek Hizmet Binası Balkaner İş Hanı 4. katında yeni inşa edilen 3 adet eğitim salonunda yürütülmekte olan eğitim içeriklerinin oluşturulması ve konuyla ilgili uzman eğitimcilerin sağlanması konusunda İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi –EKOSEM ile işbirliği yapılmaktadır.

Hazırlanan programlar kısa veya uzun süreli olarak tasarlanmaktadır. İlerleyen tarihlerde konular çeşitlendirilerek; daha geniş kapsamlı eğitim organizasyonları yapılması hedeflenmektedir. Kişisel gelişim ve formasyon eğitimleri yanında meslek edindirmeye yönelik eğitimlerin de düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Yürütülmekte olan eğitim programlarından bazıları aşağıda yer almaktadır.

1. Dış Ticaret Uzmanlık Sertifika Programı
  23. Marka Yönetimi Ve Markalaşma
  24. Ödeme Şekilleri Ve Tahsilat Risklerini Minimize Etme
  25. Uluslararası Pazarda Müşteri Bulma Teknikleri

Vakfımız tarafından düzenlenen eğitim bilgilerine İzmir Ticaret Odasının web sayfası http://www.izto.org.tr/IZTO/TC/Duyuru-Etkinlik/egitim/ (eğitimler) linkinden erişilebilmekte ve katılımcılar eğitim başvurularını web sitemizden online olarak yapabilmektedir.