Hediyelik Eşya

İzmir’e özel, kentimizi simgeleyen hediyelik eşyalarımız ile İzmir’i en iyi şekilde tanıtma amacıyla Hediyelik Eşya projemiz başlatılmıştır. İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından tasarlanan ürünlerimizin üzerinde yer alan görsel tasarımlarda “İZMİR” teması kullanılmış, tasarımlarımızın tümünün patentleri alınmıştır. İzmir Kemeraltında bulunan Başdurak Camii El Sanatları Çarşısı GİFT35 mağazasında satışa sunulan ürünlerimizden elde edilen tüm gelir, Vakfımızın eğitim ve sağlık konusundaki faaliyetleri için harcanmaktadır.

Başdurak Camii El Sanatları Çarşısı

İzmir Ticaret Odası, Başdurak Camisini Turizme kazandırmak ve içerisinde geleneksel el sanatları ile özel tasarım ürünlerini yaşatacak bir turistik merkez oluşurmak için Başdurak Camii El Sanatları Çarşısını kurmuştur. Bu çerçevede cami, dükkanlar ve şadırvanın röleve, restitüsyon, restorasyon çalışmaları İzmir Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilmiş, 28 mağazada farklı alanlarda yapılan çalışmalar satışa sunulmuştur.

GIFT35  Mağazamız bilgileri;

Adres: Konak Mahallesi Anafartalar Caddesi No:165E