Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4 ve Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavları Hakkında

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4 ve Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 sınavlarının 30 Eylül 2019 haftası gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu belgelerin sektör açısından son derece önemli olması nedeniyle 150 TL olan belge masrafı Odamız üyesi olan firmalar için Odamızca karşılanacak olup, sınav ücretleri sınava girecek firmalar tarafından ödenecektir. Sınav ücretleri aşağıda belirtilmektedir.

Sınava başvurmak isteyen kişilerin başvuru formu ile birlikte aşağıda yer alan evrakları en geç 20 Eylül 2019 tarihine kadar İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı’na ulaştırması gerekmektedir.

• Sınav bedeli ödeme dekontu,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Belge, Marka Logo Kullanım Sözleşmesinin imzalanmış hali

Sınav ödeme bilgileri:

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4 – 380 TL

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 – 400 TL

Hesap Bilgileri:

TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş

İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ

IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36

Sınav hakkı kalmayan ve tekrar sınava girmek isteyen katılımcılarımızın, başarısız oldukları sınav birim ücretini TOBB Meybem hesabına yatırmaları gerekmektedir. Sınav birim ücretleri aşağıda belirtilmektedir.

A1 BirimiTeorik (Yazılı) Sınav100 TL
A2 BirimiTeorik (Yazılı) Sınav100 TL
A2 BirimiUygulama Sınavı400 TL

ÖNEMLİ NOT: Lütfen Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan İl ve Sınav Bilgilerini Dekontun Açıklama Kısmına Yazınız.

Saygılarımızla,

İZTO VAKFI