Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu/Danışmanı Mesleki Yeterlilik Sınavları

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan; ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretine ilişkin usul ve esasları düzenleme amacı taşıyan “İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” 13.02.2018 tarihli 30331 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

İzmir Ticaret Odası Üyelerinin söz konusu belgeyi alabilmesi için Vakfımız, İzmir Ticaret Odası ve TOBB MEYBEM işbirliğinde ilgili Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavlarını düzenleyecektir.

Söz konusu belgelerin sektör açısından son derece önemli olması nedeniyle 150 TL olan belge masrafı İzmir Ticaret Odası’nca karşılanacak olup, sınav ücretleri sınava girecek firmalar tarafından ödenecektir. Sınav ücretleri aşağıda belirtilmektedir.

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4 – 380 TL
Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 – 400 TL

Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılmak isteyen Odamız üyeleri ön taleplerini 19 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.

Detaylı Bilgi için;

0 (232) 484 04 12 – 13